Grote Heerweg 76A, B-8791 Beveren-Leie
. Tel +32 56 70 09 07, GSM +32 496 52 51 86
Fax +32 56 42 71 79
info@buysehenk.be

Tuinmachines

Als tuinliefhebber bent u op zoek naar een machine die u zal helpen bij het onderhoud van uw tuin, dan bent u hier op de juiste plaats. Binnen het ruime gamma van tuinmachines zal u zeker de geschikte machine voor uw behoeften vinden. Ons gamma voor particulieren bestaat uit grasmaaiers, vertikuteerders, haagscharen, bosmaaiers, boomzagen en nog vele andere. Voor professionele gebruikers hebben we grasmaaiers, tractoren, bladblazers, bladzuigers, knikladers, werktuigdragers en noem maar op.

U heeft een prachtige gazon en dat verdient een prima machine. Met een Sabo kiest u Duitse kwaliteit en degelijkheid. Maar ook voor diegene die net iets minder wil uitgeven aan zijn machine voor het maaien en onderhouden van zijn gazon, hebben wij binnen het gamma een geschikte en kwalitatieve machine. Neem daarom ook de grasmaaiers van Weibang eens onder de loep en u zal merken dat zij kwalitatief en ook prijsgericht machines op de Europese markt brengen die makkelijk met anderen kunnen wedijveren. Binnen het Weibang gamma kan u ook vertikuteerders, hakselaars en houtklievers vinden en dit met de reeds aangehaalde prima kwaliteit en prijs.

Ook voor mensen met een grotere gazon voor wie een loopmaaier net iets te klein is en op zoek is naar een zitmaaier of tuintractor zal hier zij gading vinden. Castelgarden biedt een ruim assortiment aan zitmaaiers en tuintractoren aan voor de particuliere gebruiker maar ook voor de professionele gebruiker is er binnen dit gamma keuze in overvloed.

Uiteraard omvat het onderhouden van een tuin meer dan het onderhouden van uw gazon. Ook wie op zoek is naar een haagschaar, bladblazer, bosmaaier, sproeier, meststrooier zal op deze site vinden wat hij zoekt. Neem daarom ook eens een kijkje bij Maruyama, Billy Goat, Matabi en de andere merken.